Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapiassa keskitytään urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn, niistä kuntoutumiseen ja urheilusuorituksen tehostumiseen. Vammat syntyvät yleensä tapaturmaisesti kilpailuissa, harjoituksissa tai peleissä. Tyypillisiä tapaturmavammoja ovat esim. kaatumisen seurauksena syntyvät ruhje-, vääntö- ja venähdysvammat sekä luumurtumat. Usein urheiluvamman taustalla on kuitenkin tekniikkavirhe, lihasepätasapaino tai kuormitusvirhe.

Meiltä löytyy urheilu- ja rasitusvammojen erikoisosaamista. Suomen yleisurheiluliitto ja Suomen olympiajoukkue ovat tukeutuneet osaamiseemme vuosien ajan. Palveluitamme urheilijoille ja kuntoilijoille ovat vammojen ja vaivojen hoidot, urheiluhieronta, tukiteippaukset, suorituskykymittaukset, liikkuvuus- ja lihastasapainotestit ja ohjaus.

Teemme läheistä yhteistyötä muiden hoitohenkilöiden ja valmentajien kanssa. Tämä edesauttaa paluuta urheilun pariin mahdollisimman nopeasti. Leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa käytämme hyväksemme tuoreinta tietoa nopean paranemisen varmistamiseksi.

Pitkäaikainen kokemuksemme huippu-urheilijoiden fysioterapiasta tuo tuoreimman tietämyksen myös kuntourheilijoille. Eri lajien harrastajat ja juniorit voivat hyödyntää asiantuntemustamme urheiluvammoihin tai harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa.